Białko ziemniaczane

Białko ziemniaczane

Zastosowanie

Białko ziemniaczane stosowane jest jako komponent pasz dla zwierząt hodowlanych; charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka.

Właściwości

Białko ziemniaczane jest wysokowartościowym składnikiem pasz. Charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka. Otrzymywane jest z soku komórkowego ziemniaka poprzez termiczno-kwasową koagulację, odwodnienie i suszenie.

Barwa i postać

Sypki, szary proszek.

Zapach

Typowy dla suszonego białka ziemniaczanego bez obcych zapachów.

Opakowanie

25 kg wielowarstwowy worek papierowy.

Przechowywanie

Pomieszczenie suche, czyste i przewiewne, bez obcych zapachów, zabezpieczone przed gryzoniami.

Okres trwałości

12 miesięcy od daty produkcji.
LpPliki do pobraniaOpis
01Karta produktu LU - 1434Białko ziemniaczane
02Karta produktu LU - 1434 (EN)Białko ziemniaczane
03Specyfikacja jakościowa wyrobu Nr 21Białko ziemniaczane LU - 1434
04Specyfikacja jakościowa wyrobu nr 21 (EN)Białko ziemniaczane LU - 1434

Białko ziemniaczane LU - 1434 : analizy

LpPliki do pobraniaOpis
01Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2014.11.08, próbka LU-1434 Białko ziemniaczane, produkcja 2014.
02Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 2013.11.30, próbka LU-1434 Białko ziemniaczane, produkcja 2013.
03Oznaczanie zawartości białkaOznaczenie z dnia 2013.01.10, próbka Białka ziemniaczanego LU-1434, produkcja jesień 2012.