Białko ziemniaczane

Białko ziemniaczane

Charakterystyka ogólna:

LU - 1434 to produkt otrzymywany z soku komórkowego ziemniaka poprzez termiczno-kwasową koagulację, odwodnienie i suszenie.

Oświadczenie GMO:produkt nie jest modyfikowany genetycznie i został wytworzony z surowców wolnych od GMO
Alergeny:produkt nie zawiera alergenów określonych w obowiązujących przepisach
Barwa:szara
Postać:sypki proszek z widocznymi drobnymi granulkami
Zapach:typowy dla białka bez obcych zapachów
Właściwości:białko ziemniaczane jest wysokowartościowym składnikiem pasz, charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka

Zastosowanie:

Białko ziemniaczane stosowane jest jako komponent pasz dla zwierząt hodowlanych; charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka.

Opakowanie:

Wielowarstwowe worki papierowe wentylowe po 25kg oraz kontenery elastyczne typu big-bag po 800 lub 1000kg. Opakowania jednostkowe muszą posiadać dopuszczenie do kontaktu z żywnością.

Przechowywanie:

Pomieszczenia suche, czyste, przewiewne, bez obcych zapachów, zabezpieczone przed gryzoniami.

Okres trwałości:

Produkt przechowywany w oryginalnym opakowaniu, w suchych i przewiewnych pomieszczeniach, zachowuje swoje właściwości przez okres 12 miesięcy. Jednak zaleca się przechowywać możliwie najkrócej ponieważ zawartość wilgotności może stopniowo wzrastać.

Białko ziemniaczane LU - 1434: analizy

LpPliki do pobraniaOpis
01Analiza zawartości metali ciężkichOznaczenie z dnia 10.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
02Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoru (EN)Oznaczenie z dnia 08.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
03Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoruOznaczenie z dnia 08.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
04Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 24.09.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
05Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoruOznaczenie z dnia 11.12.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
06Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoru (EN)Oznaczenie z dnia 11.12.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
07Analiza zawartości metali ciężkichOznaczenie z dnia 17.12.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
08Analiza zawartości aminokwasów białkowych i solaninyOznaczenie z dnia 10.01.2019, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
09Analiza zawartości aminokwasów białkowych i solaniny (EN)Oznaczenie z dnia 10.01.2019, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
10Sprawozdanie z badań nr 449812/19/POZBadanie z dnia 07.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
11Sprawozdanie z badań nr 449812/19/POZ (EN)Badanie z dnia 07.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
12Sprawozdanie z badań nr 486861/19/POZBadanie z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
13Sprawozdanie z badań nr 486861/19/POZ (EN)Badanie z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, produkcja 2019
14Sprawozdanie z badań nr 6005/10/19Badanie z dnia 29.10.2019, próbka białko ziemniaczane LU-1434, nr partii 02/2019