Białko ziemniaczane

Białko ziemniaczane

Charakterystyka ogólna:

LU - 1434 to produkt otrzymywany z soku komórkowego ziemniaka poprzez termiczno-kwasową koagulację, odwodnienie i suszenie.

Oświadczenie GMO:produkt nie jest modyfikowany genetycznie i został wytworzony z surowców wolnych od GMO
Alergeny:produkt nie zawiera alergenów określonych w obowiązujących przepisach
Barwa:szara
Postać:sypki proszek z widocznymi drobnymi granulkami
Zapach:typowy dla białka bez obcych zapachów
Właściwości:białko ziemniaczane jest wysokowartościowym składnikiem pasz, charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka

Zastosowanie:

Białko ziemniaczane stosowane jest jako komponent pasz dla zwierząt hodowlanych; charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka.

Opakowanie:

Wielowarstwowe worki papierowe wentylowe po 25kg oraz kontenery elastyczne typu big-bag po 800 lub 1000kg. Opakowania jednostkowe muszą posiadać dopuszczenie do kontaktu z żywnością.

Przechowywanie:

Pomieszczenia suche, czyste, przewiewne, bez obcych zapachów, zabezpieczone przed gryzoniami.

Okres trwałości:

Produkt przechowywany w oryginalnym opakowaniu, w suchych i przewiewnych pomieszczeniach, zachowuje swoje właściwości przez okres 12 miesięcy. Jednak zaleca się przechowywać możliwie najkrócej ponieważ zawartość wilgotności może stopniowo wzrastać.

Białko ziemniaczane LU - 1434: analizy

LpPliki do pobraniaOpis
01Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoruOznaczenie z dnia 08.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
02Analiza zawartości pestycydów, dioksyn oraz fluoru (EN)Oznaczenie z dnia 08.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
03Analiza zawartości metali ciężkichOznaczenie z dnia 10.10.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018
04Analiza mikrobiologicznaOznaczenie z dnia 24.09.2018, próbka białka ziemniaczanego, produkcja 2018